preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

       

JUTRO
    1. sat:    08:00 - 08:45
    2. sat:    08:50 - 09:35
    3. sat:    09:40 - 10:25
    odmor    10:25 - 10:40
   4. sat:    10:45 - 11:30
    5. sat:    11:35 - 12:20
    6. sat:    12:25 - 13:10

  POSLIJEPODNE
    1. sat:    14:00 - 14:45
    2. sat:    14:50 - 15:35
    3. sat:    15:40 - 16:25
    odmor    16:25 - 16:40
   4. sat:    16:45 - 17:30
    5. sat:    17:35 - 18:20
    6. sat:    18:25 - 19:10

Novinarska grupa

 

 

 

 

 

 

za ulaz klikni na sliku ...

Vijesti

Upisi - Jesenski rok

Početak prijava obrazovnih programa u jesenskom upisnom roku započet će 19. kolovoza i trajati do 24. kolovoza 2013.

Na jesenskome upisnom roku kandidati će se moći prijavljivati isključivo za upis u obrazovne programe u kojima je ostalo slobodnih mjesta u razrednim odjelima.


Za odabir će biti dostupni obrazovni programi isključivo za sljedeće kandidate:

- koji nisu uspjeli ostvariti pravo upisa u ljetnome upisnom roku

- koji su kasnije završili osnovno obrazovanje izvan redovnoga sustava obrazovanja u RH;

- koji poprave ocjene iz 8. razreda u jesenskome popravnom roku

- koji su učenici prvih razreda srednjih škola, nisu uspjeli popraviti ocjene na jesenskom popravnom roku i upisati se u viši razred te žele upisati prvi razred u nekome drugome obrazovnom programu ili školi

- koji su učenici srednje škole ili učenici koji su u ljetnome roku ostvarili pravo upisa, a žele paralelno upisati glazbeni ili plesni program na kojemu je ostalo slobodnih mjesta.

Kandidati koji su ostvarili pravo upisa u ljetnome roku, kojima je uvjet za upis u određeni program liječnička svjedodžba medicine rada i/ili ugovor o naukovanju (što kandidati mogu provjeriti na svom sučelju Moji rezultati/Detaljno)a to nisu učinili u razdoblju od 8. do 18. srpnja, moraju navedenu dokumentaciju dostaviti srednjoj školi od 19. do 21. kolovoza. Time će ti kandidati ispuniti konačne uvjete za upis. U slučaju da to ne učine, ti će kandidati izgubiti ostvareno pravo upisa u ljetnome roku te će, ako žele, morati ponovno prolaziti postupak prijava za upis u obrazovne programe tijekom jesenskoga upisnog roka, no samo u programima gdje je ostalo slobodnih mjesta.

Krajnji rok dostave liječničke svjedodžbe medicine rada i/ili ugovora o naukovanju za kandidate koji ostvare pravo upisa u jesenskome upisnom roku je 30. kolovoza 2013. čime će kandidati ispuniti konačne uvjete za upis.

Posebno upozoravamo sve kandidate da posebno pripaze na ispunjavanje preduvjeta, odnosno da imaju dostatan minimalni bodovni prag i, eventualno, ako je škola odredila da trebaju imati liječničku potvrdu školskoga ili obiteljskoga liječnika, da su zdravstveno sposobni za odabrano zanimanje i sl. te da se informiraju o svim rokovima, uključujući i terminima dodatnih provjera koje neke srednje škole provode. U jesenskome upisnom roku neće biti produživanja rokova.

Prijavnica za registraciju za kandidate izvan redovitoga obrazovnog sustava Republike Hrvatske dostupna je na naslovnici mrežne stranice www.upisi.hr te ju je potrebno dostaviti preporučenom poštom na adresu ureda državne uprave u županiji odnosno Gradskome uredu za obrazovanje, kulturu i šport Grada Zagreba što prije, a najkasnije do 23. kolovoza, kada je i krajnji rok za dostavu osobnih dokumenata, svjedodžbi i ostale dokumentacije za kandidate izvan redovitoga sustava obrazovanja RH. Kandidati izvan redovnoga upisnog roka koji su se natjecali u ljetnome roku, no nisu se uspjeli upisati, ne moraju se ponovno registrirati niti im je potrebno ponovno izdavati korisničke podatke.

Prijavnice koje sadržavaju kandidatovu listu prioriteta zaprimat će se od 24. do 27. kolovoza. Na str. 47. publikacije Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2013./2014. – Idemo u srednju! opisan je postupak potpisivanja, slanja i zaprimanja navedenih prijavnica.

Molim da posebnu pažnju posvetite opisu postupka prijave obrazovnih programa, slaganju liste prioriteta te stvaranju ljestvica poretka koji je detaljno opisan u gore navedenoj publikaciji na str. 44.-47.  

Nakon završetka jesenskog upisnog roka kandidati će na prvi dan nastavne godine 2013./2014. donijeti i predati srednjim školama ispunjenu upisnicu. Upisnica će nakon 21. kolovoza biti objavljena na mrežnoj stranici www.upisi.hr te dostupna za ispis jedino kandidatima koji su ostvarili pravo upisa u ljetnome ili jesenskome upisnom roku.

Upućujemo sve kandidate da dobro prouče publikaciju Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2013./2014. – Idemo u srednju!.  Za sva pitanje i nedoumice obratite se CARNetovoj podršci obrazovnom sustavu na adresu e-pošte helpdesk@skole.hr ili broj telefona 01/6661 500. 


Izvor: https://www.upisi.hr/upisi/

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Tomislav Grubišić   datum: 18. 8. 2013.

E-dnevnik

Produženi boravak

Linkovi

     

        

          

            

 ictunastavi.blogspot.gr

 

       

Obavijesti o provedenim aktivnostima u okviru Erasmus+ projekata možete pronaći na ovoj poveznici:   https://live.etwinning.net/profile

Materijale s radionica Večeri matematike možete pronaći na sljedećem linku


Dokumenti MZOS

preskoči na navigaciju